Fotballskole 14-16 august

Til alle gutter og jenter i alderskullene 2006 -2013. Velkommen til den sagnomsuste og populære fotballskolen til Ridabu IL. I år arrangeres fotballskolen i perioden onsdag 14. august til fredag 16. august.

KIWI Ridabu 5 år

Ridabu IL gratulerer Kiwi Ridabu med dagen og vil også takke for alt det familien Kirknes har bidratt med i lokalmiljøet i to generasjoner.

Kioskvakter våren 2019

Kioskvakter for våren 2019 er lagt ut

Handledager på Freske Fraspark

Både våren og fotballsesongen er nok en gang i anmarsj, og et sikkert vårtegn er handledager hos Freske Fraspark.

Ny sponsoravtale med Sparebank1 Østlandet

Sparebank1 Østlandet og Ridabu IL har inngått ny samarbeidsavtale for 2019-sesongen.

Nytt styre for 2019

På årsmøtet ble det valgt nytt styre

NFF Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballkurset

Alle trenerer i barnefotballen skal ha dette kurset. Vi har satt opp kurs på Briskeby tirsdag 2. og lørdag 6. april.

TOTTE CUP 2019

Tottecup går av stabelen lørdag 27.april på Black River Park. info finner du her.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: