Ny sponsoravtale med Sparebank1 Østlandet

Sparebank1 Østlandet og Ridabu IL har inngått ny samarbeidsavtale for 2019-sesongen.

Det er med stor glede vi kan formidle at Sparebank1 Østlandet er med videre som sponsor for Ridabu IL. Sparebank1 Østlandet er en lokal, engasjert og ansvarlig samfunnsaktør som vi er utrolig glad for vil være med oss videre. Sparebank1 Østlandet blir godt profilert på Black River Park og på våre spillerdrakter.

Vi ønsker Ridabu IL lykke til med årets fotballsesong og er stolte over å ha et godt samarbeid og være på lag med Ridabu IL. Som sponsor stiller vi oss bak klubbens motto «Hele laget gjør deg god», sier Siri Palerud Hansen i Sparebank1 Østlandet.