Handledager på Freske Fraspark

Både våren og fotballsesongen er nok en gang i anmarsj, og et sikkert vårtegn er handledager hos Freske Fraspark.

HANDLEUKER PÅ FRESKE FRASPARK

Og som vanlig på denne tiden slår vi på stortromma, og vil med dette invitere alle medlemmer av Ridabu Fotball til HANDLEUKER hos Innlandets største fotballbutikk.

I år blir det i uke 14, 15 og 17. I påsken holder vi stengt.

Det betyr at fra mandag 1 April til og med lørdag 13 April, samt fra tirsdag 23 April til og med lørdag 27 April vil det være handledager hos oss, med minimum 30% på alle fotballrelaterte varer. (unntatt er noen toppmodeller på fotballsko der det blir 20%)

Åpningstider er mandag til fredag 1000-1700 og lørdag 1000-1500.

Freske Fraspark er innlandets største faghandel innen klubbvirksomhet og da med fotball som hovedfokus. Vi har spesialisert oss på å sørve klubbene med alt det som trengs for å drive en klubb året rundt.

Hos oss finner dere alt dere trenger av klubbrelatert utstyr til både lag og spillere. Vi er distriktets største leverandør av alt innen fotball, håndball, ishockey og innebandy, og har utstyr fra alle de store merkene som Adidas, Umbro, Nike og Puma for å nevne noen. Vi har dommertøy, keeperutstyr, alt innen medisinsk materiell og sist men ikke minst ca 60 modeller fotballsko på lager. Vi har gode priser, og våre klubbavtaler med gode rabattordninger gjør prisene enda gunstigere.

• Dedikert fotballbutikk med fokus på service, fagkunnskap, kundebehandling og stort utvalg.
  • Vi har toppmodeller fra ALLE leverandører på fotballsko og da spesielt ADIDAS, NIKE og PUMA.
  • Eget trykkeri, der vi enkelt og kjapt trykker klubbens logoer.
  • Kun ett ledd, og alt under et tak. Det betyr kjapp levering når det gjelder som mest.
  • Lokal tilhørighet, vi vet hva som skjer i distriktet.
  • Vi kan lage alt innen profilering og supportereffekter.
  • Vi er medeier i landets eneste klubb-kjede, og har tett samarbeide med bl a Torshov Sport.
  • Enerett i Norge på flere klubbrelaterte treningsprodukter.
  • Stort sentralt lager i Moss, på mange klubbvarer og fra mange leverandører.
  • Bredt sortiment i butikk på alt innen fotball.
  • Vi bestiller og ordner alt av logoer. Holder også lager på dette til enhver tid for klubben.
  • Vi tilbyr handleuker på våren, der medlemmene har 30%, og kan også kjører en tilsvarende handleuke på høsten.
  • Kvalifisert personale som hjelper kunden å finne riktig utstyr tilpasset ønsket behov.
  • God kjemi med trenere, lagledere og støtteapparat da vi «snakker samme språk».
  • Bransjeerfaring på til sammen 50 år.
  • Alle ansatte spiller eller har spilt fotball på «relativt» høyt nivå. ;)